About

"Mijn naam is Lars Biemans. Als ik denk aan de rol van ICT in onze snelle, gedigitaliseerde maatschappij; dan denk ik aan betrouwbaarheid, performance en veiligheid. Een informatiesysteem werkt zo goed als de kracht van de zwakste schakel. Alles moet optimaal functioneren. Ik heb het dan niet alleen over het softwarepakket maar zeker ook over de hand die het bestuurt. ICT staat in mijn ogen vooral voor een onbeperkte, open en veilige communicatiestroom. Daarnaast moet u er natuurlijk verzekerd van zijn, dat u altijd en overal een veilige en betrouwbare toegang heeft tot uw netwerk en uw data.

Door mijn jarenlange ervaring als ICT specialist, heb ik een brede kennis opgebouwd op het gebied van Microsoft Windows besturingssystemen. Ik zet mijn expertise graag in voor uw organisatie. Maar ik heb u meer te bieden.

Drie jaar geleden heb ik de stap gezet om mezelf te specialiseren in de wereld van Ubuntu Open Source software. In mijn werk als ICT beheerder aan de universiteit in Tilburg kom ik voortdurend mensen tegen die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van Open Source software. Omdat de persoonlijke expertise vaak ontbreekt, blijft het voor veel organisaties een grote stap om volledig over te stappen. Ik ben er van overtuigd dat als u de voordelen en het gebruikersgemak van Open Source software zelf ervaart, de twijfel als sneeuw voor de zon verdwijnt. Wilt u de voordelen van een open en vrije digitale werkomgeving zelf ervaren? Ik bied u een unieke kans.

Een compleet traject dat bestaat uit installatie, beveiliging, onderhoud en training. U zult zich vanaf het moment dat u de stap naar Open Source software zet, thuis voelen in een nieuwe, veilige en betrouwbare digitale werkomgeving, waarin de mogelijkheden haast onbegrensd zijn. Met Biemans ICT wil ik dat iedereen binnen uw organisatie zich prettig en vertrouwd voelt binnen de ICT omgeving van het bedrijf. Ik garandeer u dat, met Biemans ICT aan het roer, uw informatiesysteem in betrouwbare en vakkundige handen is."

Lars Biemans,
Biemans ICT
Kvk: 53.55.33.49

BTW ID: NL001948893B61

Foto van Lars